Working Hours Monday - Friday 08:00-16:00
Toll Free 1800.899.900
altres tsa

ALTRES TSA

TSA 2016

Òpera collage és un espectacle que pretén fer un viatge musical per la història, des de música clàssica amb obres de Mozart o Bellini fins obres contemporànies que han esdevingut clàssics com The wall de Pink Floyd o All you need is love dels Beatles.

TSA 2017

L’idioma de la pau és un espectacle on la pau és el fil conductor interpretada en diferents estils musicals. Des de gospel, rock, pop o òpera cantem per la tolerància, el respecte i la diversitat.

TSA 2018

L’espectacle “Solitud Vermella” del terrassenc Joan Martínez Colás es va estrenar el 2008 al Palau de la Música Catalana. L’espectacle és una història futurista sobre l’emigració al planeta Mart on una selecció de nens i nenes viatgen amb una nau especial fins al planeta vermell amb la finalitat d’obrir una via de futur pels seus i una esperança en un món nou i pròsper.

TSA 2019

L’obra L’Aniversari narra la història d’un nen de família de classe alta el dia del seu aniversari. La relació amb la seva cuidadora Maria, el ritme frenètic de vida dels seus familiars i les vivències que va tenint al llarg de la jornada el protagonista li faran replantejar el valor de les coses materials i de la vida en general.

TSA 2020

Òpera Circus, una obra interdisciplinar i participativa on el circ és l’escenari d’una història d’amor a la Terrassa de principi de S. XX. L’obra reflecteix la vida dels artistes d’una companyia de circ de portes endins i com han d’abandonar els sentiments i emocions de la seva faceta personal en el moment de l’espectacle per a oferir el millor d’ells mateixos a les persones que són el motiu de la seva existència: el públic.

TSA 2021

“Tots Som Artistes” és un manual d’intencions del potencial de l’ésser humà per crear, per comunicar-se a través de l’art i per fer comunitat amb la vivència artística, amb una posada escènica molt alegre inspirada en la festa Holly de l’Índia, la festa del color i l’amor.

TSA 2022

Amor a l'Art és el reconeixement del paper transformador que té l'experiència estètica i la vivència artística. Que veu la creativitat com un far que guia el camí del millor futur de la humanitat i que entén que sols en el món màgic de l'art existeix la igualtat i la fraternitat.

TSA 2023

“L'art d'Einstein, amb 150 artistes, fusionant disciplines per una visió innovadora de ciència i art, transportant a un món creatiu.


© 2016-2023 TSA, Terrassa Street Art.

Informació

TSA és música, dansa, teatre, arts plàstiques i visuals. Un projecte que utilitzant l’art com a eina d’integració i cohesió social, fomenta als seus usuaris la vivència artística i la participació en esdeveniments de gran envergadura i visibilitat a la nostra ciutat.

6 Setmanas

de art, música i diversió

Inscriu-te

On i Quan?

2 març - 28 abril
Terrassa, Barcelona
+34 656 89 34 46
info@tsa.com